Kilang Jahit Pukal Shah Alam

Blog

Tempah Baju Family Day – Pelbagai Pilihan Material

baju family day

Nak buat baju family day tapi tak tahu material apa yang sesuai? Sini kami beritahu.

Sebenarnya kain jersey seperti eyelet boleh dijadikan sebagai baju family day dan untuk pengetahuan semua, anda juga boleh menempah baju family day anda sekeluarga menggunakan kain baju jersey. Setiap permintaan pelanggan yang membuat tempahan di Mafeya Apparel akan berpuas hati kerana produk yang kami keluarkan adalah berkualiti dan mampu milik.

Setiap produk mestilah ada kelebihannya tersendiri. Disebabkan apabila family day, melibatkan aktiviti yang mengeluarkan peluh, jadi sangat sesuai lah dengan baju jersey eyelet ini kerana ia mudah menyerap peluh dan cepat kering.

baju family day

Jersey eyelet juga mempunyai material yang ringan dan selesa buat semua pemakai

Juga mempunyai ketahanan yang kuat apabila ditarik dan baju tidak mudah membesar serta tahan lama. Apabila kain jenis ini di basuh ia tidak mudah kedut dan berada dalam keadaan asal nya berbanding dengan fabrik cotton yang mudah renyuk dan meninggalkan kesan kedut yang lama. Oleh kerana itu, ia amat sesuai untuk family day yang banyak melakukan aktiviti-aktiviti.

Selain itu, kami menyediakan perkhidmatan untuk custom baju family day dengan design yang pelbagai sesuai dengan permintaan daripada pelanggan. Pelbagai warna, corak, dan juga design logo yang unik serta mengikut trend terkini.

baju family day

Tertarik tak dengan perkhidmatan yang ada pada Mafeya Apparel ini? Jika anda semua berminat dengan produk yang kami buat dan ingin membuat tempahan segera, sila hubungi kami di talian 017-2290994 atau anda ingin datang ke Showroom kami di Seksyen 7, Shah Alam.

LOKASI SHOWROOM

Mafeya Apparel
Team Cetak (Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)
32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

WAKTU PEJABAT
Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

baju family day

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama tinggalkan komen!

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Boleh kami bantu anda? Chat dengan kami melalui WhatsApp. Kami sedia membantu anda.

WhatsApp & Tempahan