Kilang Jahit Pukal Shah Alam

Blog

Kilang Custom Jersey Termurah di Selangor

Hai semua… korang tengah cari apa tu? Mesti tengah cari tempat untuk custom jersey kan? Tadaa Mafeya lah jawapannya. Haaa… meh sini, korang tak payah susah-susah cari tempat untuk custom jersey tu. Kat sini, kami sediakan servis yang pantas  dan termurah.

Takde design ? Jangan risau, kami ada designer yang professional untuk bantu korang buat design. Kami pakar dalam custom jersey. Kami tawarkan harga yang murah dan berpatutan untuk korang. Confirm termurah di Selangor!

Macam mana pula kalau korang ada design sendiri? Haa.. kami boleh guide untuk realisasikan idea korang. Kami akan tolong dari A-Z. Hanya cakap je apa yang korang nak letak dekat design korang  sama ada nama, nombor, logo, design dan size pun boleh custom tau. Hebat kan?!!

Kami juga sediakan pelbagai jenis fabrik yang selesa untuk custom jersey antaranya eyelet, interlock, sandwich dan banyak lagi la.

Kami di Mafeya Apparel berpengalaman lebih 10 Tahun dalam bidang percetakan pakaian & cenderahati. Sekiranya anda berminat atau bercadang untuk membuat tempahan baju, jersey pasukan, dan cenderahati, kami sedia memberikan servis terbaik serta khidmat nasihat Percuma berkenaan produk2 yang kami tawarkan. Harga yang kami tawarkan adalah sangat berpatutan dan semestinya terus dari kilang. Jadi sebagai pelanggan jangan malu bertanya sekiranya anda mempunyai sebarang persoalan atau perlukan rundingan harga mengikut bajet anda. Boleh hubungi kami 017-2290224 untuk sebarang pertanyaan. anda juga boleh layari laman web kami https://www.teamcetak.com/

LOKASI SHOWROOM
Mafeya Apparel
Team Cetak (Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)
32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

WAKTU PEJABAT
Isnin hingga Jumaat (9.30 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.30 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama tinggalkan komen!

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Boleh kami bantu anda? Chat dengan kami melalui WhatsApp. Kami sedia membantu anda.

WhatsApp & Tempahan