Kilang Jahit Pukal Shah Alam

Blog

Custom Beg Bersama Dengan Rakan Anda!

Beg sangat penting dalam keperluan harian anda untuk meletakkan barang-barang kecil dan berharga contohnya beg dompet, kunci, tisu dan lain-lain. Selain itu, beg juga penting untuk meletakkan barang-barang peribadi anda, jadi senanglah anda mahu menggunakan barang, semuanya hanya terletak dalam satu beg sahaja. Beg juga akan mengelakkan barang anda daripada hilang dan tercicir.

Aksesori wajib bagi semua orang setiap kali ingin keluar bagi melengkapkan ‘outfit of the day’. Beg juga mampu menyerlahkan personaliti anda. Jadi, jika anda membuat custom beg, bukankah ia lebih menarik dan unik? Terutama sekali bila anda menempahnya bersama2 dengan rakan anda.

Jom saya kongsikan beberapa jenis beg yang menarik untuk custom:

Beg canvas atau totebag

Custom beg canvas atau lebih dikenali dengan tote bag sangat popular pada masa sekarang. Saiz custom made beg canvas ini besar dan lebar sesuai untuk pelajar-pelajar yang ingin ke kelas. Anda boleh membawa laptop atau buku menggunakan beg ini, sesuai untuk gaya casual atau formal. Totebag ini juga sesuai untuk shopping barang-barang keprluan harian dan dapur.

Anda boleh design sendiri beg mengikut kehendak anda atau pilih design yang telah kami sediakan contohnya  meletakkan logo, nama, kata-kata semangat dan sebagainya. Kami menawarkan printing method seperti heat press, silk screen printing dan sulam.

Beg jute

Sangat sesuai untuk anda yang ingin pergi shopping, tidak perlu membawa plastik kerana ianya mudah koyak dan lembik. Jute bag ini mampu menampung berat yang banyak kerana jenis kainnya tebal dan kasar. Anda juga boleh menggunakan custom made beg jute yang kecil dan comel sebagai aksesori. Sebagai contoh, membawa telekung di dalam beg ini untuk pergi ke masjid pada bulan ramadhan ini.

Beg drawstring

Sesuai bagi anda yang ingin beg yang ringan dan kecil. Custom beg drawstring boleh dibawa apabila anda ingin pergi exercise atau mendaki gunung kerana reka bentuk ini flexible dan anda boleh membebaskan tangan anda untuk memegang barang lain. Bagi beg drawstring ini, kami juga menawarkan printing method seperti heat press, silk screen printing dan sulam. Anda boleh design beg ini dengan sulam nama atau corak yang diingini.

Bagaimana? Menarik bukan idea-idea ini. Anda boleh menempah custom made beg ini untuk diberikan kepada orang yang tersayang juga. Anda juga boleh melihat pelbagai design beg tersebut di website kami.  Boleh kunjungi showroom kami di Shah Alam atau boleh hubungi kami 017-2290224 untuk sebarang pertanyaan.

LOKASI SHOWROOM (Mafeya Apparel)

TEAM CETAK (Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)
32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

WAKTU PEJABAT
Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama tinggalkan komen!

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Boleh kami bantu anda? Chat dengan kami melalui WhatsApp. Kami sedia membantu anda.

WhatsApp & Tempahan