Kilang Jahit Pukal Shah Alam

Blog

Pelbagai Jenis Pilihan Topi Ready Made

Artikel pada kali ini tentang topi readymade, memang ramai orang suka dan minat dengan cuaca di Malaysia sekarang yang tidak menentu. Dengan hujan panas, anda mesti ingin memakai topi setiap masa, tetapi tidak jumpa yang sesuai seperti yang anda inginkan. Di pasaran luar juga, menjual dengan harga yang terlalu mahal dan design yang tidak menarik.

Kami sediakan perkidmatan tempahan topi readymade. Banyak rekaan topi yang menarik dari Mafeya Apparel.

Terdapat banyak jenis warna dan rekaan kami sediakan. Topi readymade untuk dewasa juga termasuk kanak kanak pun ada ataupun anda ingin membuat tempahan untuk pertandingan atau apa-apa majlis seperti hadiah untuk pertandingan atau hari sukan. Ia sangat berbaloi dan kami menjaminkan produk yang berkualiti.

topi readymade

Seterusnya, rekaan topi di Mafeya Apparel datang dalam pelbagai jenis. Antaranya adalah baseball, cotton brush, trucker cap, panel cap dan topi memancing. Material 100% cotton, 100% polyester dan acrylic twill yang kami sediakan adalah sangat berkualiti dan akan memberi keselesaan pada anda. Tidak lupa juga, jika anda ingin sulam nama, logo atau nombor kegemaran anda di produk.

Pada bahagian belakang topi, terdapat beberapa pilihan adjustable contohnya seperti velcro strap, snap adjuster dan buckle. Tiada masalah jika anda ingin pilih supaya topi readymade ini sesuai dengan saiz kepala masing-masing.

topi readymade topi readymade

Jangan malu, jangan segan untuk membuat tempahan topi readymade dari Mafeya Apparel, dijamin untuk anda, kami menjaga kualiti dan kepuasan pelanggan. Adakah berminat dengan apa yang kami kongsikan?

Anda boleh layari website kami atau terus hubungi kami di talian 017-22900224. Jika anda ada masa terluang, boleh datang ke showroom kami yang terletak di Shah Alam, Selangor.

LOKASI SHOWROOM (Mafeya Apparel)

Team Cetak (Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)
32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.
WAKTU PEJABAT
Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP
HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama tinggalkan komen!

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Boleh kami bantu anda? Chat dengan kami melalui WhatsApp. Kami sedia membantu anda.

WhatsApp & Tempahan